fbpx

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

Campingpladsen Albertinelund Camping er en campingplads med masser af aktiviteter for både store og små.

Campingpladsen ligger ved Glesborg i det smukke Østjylland, helt ned til Kattegat, så her er gode muligheder for en dukkert fra vores badestrand, eller hvad med en fisketur?

Fra campingpladsen er direkte adgang til nogle af de bedste fiskemuligheder i Kattegat, – og husk, du kan også medbringe din egen båd. Vi har massere af arrangementer og aktiviteter på campingpladsen, bl.a. minigolf, swimmingpool, legeplads og bålsted. Hos Albertinelund Camping går vi op i at gæster kan slappe af og have det sjovt og der er derfor aktiviteter til alle aldre og hvad man lige har lyst til at lave den dag.

Her på siden kan du klikke dig igennem vores forskellige kategorier og finde ud af, hvad campingpladsen kan byde på. Klik dig fx ind på vores billeder af campingpladsen, og se hvad der bl.a. kan opleves.

I kan også se en pladsoversigt og finde ud af, hvor på campingpladsen i helst vil ligge, samt hvor de forskellige faciliteter er placeret.

Hvis I har nogle spørgsmål til noget omkring campingpladsen, så er I meget velkommen til at kontakt os. Vores telefonnummer er: 86 38 62 33 eller kontakt os gennem vores kontaktformular her på siden, ved at klikke her.

Vi glæder os til at se jer på camping pladsen! 

Albertinelunds aktiviteter

Vi har masser af aktiviteter på Albertinelund Campingplads. Her er et udpluk af dem.

Se vores aktiviteter for højsæsonnen lige her!

BOOK