fbpx

Bilvaskeplads & rejsemobil-serviceplads

Bilvaskeplads & rejsemobil service

Vask, puds og plej dit køretøj lige her på vores bilvaskeplads!

Her kan du læse lidt om vores bilvaskeplads.
Hos Albertinelund Camping kan vi også tilbyde dig et sted, hvor du kan vaske din bil, din båd, din trailer eller yde en lettere service på din autocamper.

På vores bilvaskeplads står der slanger med vand til rådighed, som frit kan benyttes af alle beboer på campingpladsen. Det eneste du skal medbringe er spand, sæbe og børste. Så længe du blot medbringer dette, så kan du vaske din bil og autocamper. Eller hvad du ellers har der trænger til en vask på vores bilvaskeplads. Vi forsøger så ofte som muligt at gennemgå og holde pladsen pæn og ren så den er klar til dig.

På billederne herunder kan I se, hvordan bilvaskepladsen og rejsemobil-servicepladen ser ud, og lidt om hvilket udstyr der er tilgængeligt.

Området, hvor bilvaskepladsen og rejsemobil-servicepladen er, kan ses på pladsoversigten. Den er betegnet med tallet 11. Pladsen ligger tæt på kiosken, så børnene kan få en is mens de venter eller som belønning for at hjælpe med vasken! Det er helt sikkert noget som kan give lidt motivation.

Hvis I skulle have nogle spørgsmål til bilvaskepladsen og rejsemobil-servicepladen, så er I meget velkomne til at henvende jer i infocenteret på pladsen. Du kan også skrive til os ved at klikke her eller ringe til os på +45 86 38 62 33.

Vi glæder os til at se dig på pladsen og se dig benyttes vores bilvaskeplads!

Albertinelund-Camping-05575

Se vores aktiviteter for højsæsonnen lige her!

BOOK