fbpx

Legepladserne

Legepladserne

På Albertinelund Camping forsøger vi med legepladserne at gøre alt for børnene. Ved at have de faciliteter der skal til for børnevenlig camping vil vi hjælpe med at holde de fleste børn underholdt.

Vores legepladser er et mekka for børn og barnlige sjæle. Her kan børn i rolige og sikre omgivelser, gå på opdagelse i mange af vores underholdende aktiviteter.

Hvorfor ikke udfordre storebror eller storesøster i, hvem der kan træde længst inde i trumlen? En kæmpe træ trumle, som trædes rundt som en trædemølle. Er du sej, kan du måske også udfordre mor og far, som sikkert vil huske tilbage på, da de sidst fik trædemøllen til at dreje rundt.

På Albertinelund Camping finder du fire store og velholdte legepladser, swimmingpool med lavtvands bassin og rutsjebane, minigolf med 18 huller, fodboldbane, hoppepuder, trampoliner, geder og kaniner, bålsted hvor der laves snobrød og flere forskellige indendørs spil, bl.a. pool og airhockey. Derudover er nyheden på Albertinelund Camping et indendørs legeland som du kan læse mere om her.

Legepladserne - Albertinelund Camping

Du kan være helt sikker på at der er aktiviteter for hele familien her på campingpladsen og især børnene kan blive underhold i timevis! Leg og spil er dog på eget ansvar, så husk at I forældre selv skal holde øje med børnene.

Derudover arrangerer vi masser af aktiviteter i højsæsonen, disse kan du se i vores kalender her på siden eller på vores facebook side.

Du kan på Albertinelund Camping også købe billetter til Djurs Sommerland med rabat!
Disse kan købes sammen med bookningen af jeres campingplads eller hytte. Du kan læse mere om vores tilbud med booking og Djurs Sommerland billetter lige her.

Se vores aktiviteter for højsæsonnen lige her!

BOOK