fbpx

Swimmingpool

Swimmingpool

Swimmingpool for hele familien med mulighed for et spil yatzy og afslapning i solstolene.

Albertinelund Camping er en campingplads på Djursland i Østjylland som har en stor, dejlig og velholdt swimmingpool.

Du kan derfor nyde vores 800 m2 store pool-område med tilhørende børnepool med 40 cm vanddybde, rutsjebane, paddehat og hval når du besøger campingpladsen.

Den stor pool har vanddybde fra 100 cm til 135 cm og en grotte med vandfald som kan give nogle flotte billeder og timevis af sjov for både store og små.

Der er masser af solsenge til rådighed, så man kan tage en slapper og få lidt at drikke, mens ungerne bader. Her kan man også nemt få spillet et spil yatzy eller en omgang 500!

Eftersom det gode vejr ser ud til at være kommet til Danmark for at blive er det altid godt at kunne få sig en kold dukkert, når det bliver lidt for varmt i solen. Man kan også tage en omgang på de udendørs fitness-maskiner. Disse står ved poolen hvis man gerne vil holde sig lidt i form mens man er på campingferie. Her kan også nemt afholdes en konkurrence for børnene eller hele familien.

Pool området er godt besøgt hele sæsonen og du kan derfor nemt mødes med de andre beboere om en badetur eller et spil kort ved poolen.

Poolen er åben fra 10:00 til 20:00 i perioden fra medio maj til medio august.

Du kan på pladsoversigten se hvor poolen befinder sig. Swimmingpoolen ligger ved nummer 1, tæt på informationen. Du kan se placeringen her.

Herunder kan du se billeder af swimmingpoolen og hvad du kan forvente af sjove ting og sager. Der er mange timers sjov i en swimmingpool og der kan nemt bruges et par dage af campingferie her!

Albertinelund Camping med pool og godt vejr - Camping i østjylland

Se vores aktiviteter for højsæsonnen lige her!

BOOK