Hos Albertinelund forsøger vi at holde jer opdateret, og fortælle jer, når der sker noget nyt hos os, som i muligvis kunne være interesseret i.

På denne side finder du altså de lidt større ting, som vi tænker i kunne være interesseret i, og som vi gerne vil fortælle jer.

Den information vi vil give jer her er general camping information. Nyhederne vil altså være om campingpladsen, hvis vi fx har nogle større arrangementer.

Vend gerne tilbage hertil engang i ny og næ, hvis du er interesseret i at vide om der er nogle nyheder, som du ikke vil gå glip af.

Hvis du er på udkig efter hvilke arrangementer der ellers er, som vi måske ikke føler er store nok til at få sin egen nyhed, så kig i vores kalender. Her kan du finde de arrangementer vi har, samt hvornår de er.

For os er det vigtigt at holde jer opdateret, da det er jer de forskellige tiltag laves for, så derfor forsøger vi også at udvælge op opdatere vores nyheder, når vi tænker det kunne være interessant for jer. Som sagt vil vi altså gerne at i vender tilbage til denne side engang i mellem, for at finde ud af, om der er noget der kunne være interessant for jer.

Derudover er i selvfølgelig velkommen til at kontakte os ved at klikke her, såfremt i har spørgsmål til noget.