fbpx

Camping

Camping

Campingpladsen Albertinelund Camping er en campingplads for alle, både store og små og unge som ældre.

Campingpladsen har pladser til teltliggere, campletter, campingvogne og autocampere. Derudover har vi på campingpladsen mange hytter, som du kan leje. Hytterne har plads til 4 til 6 personer. Du kan læse mere om hytterne her.

Campingpladsen ligger ved Glesborg i det smukke Østjylland, helt ned til Kattegat. Her er gode muligheder for en dukkert fra vores badestrand. Det kan også være at en fisketur frister? Vi har gode faciliteter til fiskeri og området er derfor ofte brugt af lystfiskere samt andre der ønsker at fiske. Du kan læse mere om fiskeri faciliteterne her.

I kan også se på vores pladsoversigt og finde ud af, hvor på campingpladsen I helst vil ligge, derudover kan I få et overblik over vores faciliteter. Vi har faciliteter til enhver smag, ligemeget om det er legepladser, minigolf, swimmingpool eller bare en dejlig tur i skoven omkring campingpladsen.

For at se hvad der er ledigt skal du blot gå ind i vores booking system. Derinde kan du vælge den plads du ønsker at booke.

Vi glæder os til at se dig!

Er der nogle spørgsmål til noget omkring Albertinelund campingplads, så er I meget velkommen til at kontakt os. Vores telefonnummer er: 86 38 62 33 eller kontakt os gennem vores kontaktformular her på siden, ved at klikke her.

Hvordan skal du holde din ferie hos Albertinelund camping?

BOOK