fbpx

Billeder af Camping pladsen

Billeder af Albertinelund camping

På denne side kan du se nogle billeder af Albertinelund camping.
Øverst ses billede af hele campingpladsen for at give dig et indtryk af hvad du kan forvente når du besøger Albertinelund Camping.
De øverste billeder viser også noget af det dyreliv I kan opleve på campingpladsen. Vi har både indhegnede kaniner, kyllinger og geder, som det er muligt at komme rigtigt tæt på. På billederne kan I også se, at børnene er rigtigt glade for at opleve dette.Derudover er campingpladsen også omringet af et stort dyreliv. Bl.a. er der en masse rådyr i området, som man også kan være heldig at se, når man er på camping hos os. Skoven omkring campingpladsen er helt sikkert også et besøg værd.

På de nederste billeder kan I se, hvordan det ser ud på vores campingplads, når sneen er faldet. Som I kan se på billederne, er det rigtigt flot, når hele campingpladsen er indhyllet i sne. Derudover kan I også se noget af den smukke natur, som omringer campingpladsen. Hvis du er interesseret i helårscamping eller vintercamping kan du læse mere om dette her.
Kig vores billeder igennem, og få en lille forsmag på nogle af de ting der venter jer på vores campingplads.

Hvis du vil se flere billeder, er du velkommen til at klikke rundt på vores hjemmeside. Der er billeder på alle sider som giver et indblik i hvad I kan forvente når i besøger os.
Vi håber du kontakter os hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en campingplads direkte på siden via BOOK knapper i højre side af skærmen.

Vi ses på Albertinelund Camping!

Campingpladsen

Sneen er faldet

BOOK