fbpx

Pladsoversigt

Pladsoversigt

Pladsoversigten over Albertinelund Camping ser du nedenfor. Her kan du se indretningen af campingpladsen, hvor der er mulighed for at opstille telte, campingvogne og autocampere. Derudover kan du se vores hytte placeringer.

Vi har et stort udvalg af moderne og vedligeholdte faciliteter som toiletter, købmand, opholdsrum, køkken og meget andet. Disse placeringer er også angivet på pladsoversigten.

Som det ses ligger Albertinelund camping helt ud til det dejlige Kattegat, og da det som oftest blæser fra en vestligretning, har vi et enestående strandområde at tilbyde vores gæster.

På vores pladsoversigt kan du se hvor de forskellige ting er placeret på campingpladsen. Nederst på billedet vises nummer og beskrivelse af hvad hvert nummer dækker over. Nummeret findes så på pladsoversigten. Derudover kan du også se numrene på de forskellige pladser på campingpladsen. Dette gør det nemmere for dig at finde den plads du er blevet tildelt.

Vi står selvfølgelig også til rådighed til at hjælpe jer med at tyde pladsoversigten, hvis det bliver for uoverskueligt. Henvend jer bare i infocenteret på pladsen, eller skriv til os ved at klikke her eller ring til os på +45 86 38 62 33.

Vores lokation

På kortet kan du se hvor vi befinder os i Danmark. Vi befinder os på næsen af Jylland i fantastiske omgivelser som både er egnet til børn, dyr og hvem der ellers holder af camping livet.

1

Albertinelund Camping
Albertinelund 3
8585 Glesborg

Tlf. (+45) 86 38 62 33
Mail. camping@albertinelund.dk

CVR. 31502802

BOOK