fbpx

Video fra pladsen

Video fra Albertinelund Camping

På denne side kan du se video fra Albertinelund Camping. Vi har optaget disse videoer på pladsen for at give dig og din familie et indblik i hvad I kan forvente at opleve når i besøger os.

Vi håber disse videoer giver dig lyst til enten at besøge de andre sider her på hjemmesiden. Eller booke en plads via knappen i højre side af skærmen.

Du kan her på hjemmesiden selvfølgelig se billeder på alle sider. Disse giver et godt syn på hvordan faciliteterne ser ud og hvad Albertinelund Camping kan tilbyde jer.

Vi synes du kan tage et kig på de tre videoer herunder. Du er også altid mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring pladsen og booking.

Den første video er en reklamefilm som er filmet i 2012. Anden video er en stemningsvideo som viser stemningen på pladsen. Heruderover viser den hvilke faciliteter vi har og lidt omkring de arrangementer vi holder i løbet af sommeren. Vi synes selv denne video afspejler vores campingplads godt. Vi opfordrer dig derfor til ikke mindst at se denne video. Den sidste video er et slideshow af billeder som er taget på campingpladsen.

Vi leder altid efter nye billeder og video fra glade gæster. Hvis du eller familien har sjove billeder eller film fra pladsen så send dem gerne. I er velkommen til at komme hen i informationen for at vise os dem.

Du kan se en pladsoversigt over campingpladsen lige her.

Vi er glade for at du tager dig tiden til at lærer Albertinelund Camping at kende. Vi ønsker dig et godt ophold når vi engang ses på din campingferie hos os!

Video fra Albertinelund camping
BOOK