Video fra pladsen

Video fra pladsen

På denne side kan du se videoer som er optaget på Albertinelund Camping. Vi har optaget disse videoer på pladsen for at give dig og din familie et indblik i hvad I kan forvente at opleve når i besøger os.

Vi håber disse videoer giver dig lyst til enten at besøge de andre sider her på hjemmesiden eller booke en plads via knappen i højre side af skærmen.

Du kan her på hjemmesiden selvfølgelig se billeder på alle sider hvilket giver et godt syn på hvordan faciliteterne ser ud og hvad Albertinelund Camping kan tilbyde dig og din familie.

Vi synes du kan tage et kig på disse tre videoer herunder og så er du altid mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring pladsen og booking.

Den første video er en reklamefilm som er filmet i 2012. Anden video er en stemningsvideo som viser stemningen på pladsen samt hvilke faciliteter vi har og lidt omkring de arrangementer vi holder i løbet af sommeren. Vi synes selv denne video afspejler vores campingplads og vi opfordrer dig derfor til at ikke mindst se denne video. Den sidste video er et slideshow af billeder som er taget på campingpladsen.

Du kan se en pladsoversigt over campingpladsen lige her.

Vi er glade for at du tager dig tiden til at lærer Albertinelund Camping at kende og vi ønsker dig et godt ophold når vi engang ses på din campingferie hos os!

BOOK