Campingpladsen Albertinelund camping er en campingplads for både store og små. Campingpladsen har pladser til teltliggere, campletter og campingvogne. Derudover har vi på campingpladsen mange hytter som du kan leje. Campingpladsen ligger ved Glesborg i det smukke Østjylland, helt ned til Kattegat, så her er gode muligheder for en dukkert fra vores badestrand, eller hvad med en fisketur? Fra campingpladsen er direkte adgang til nogle af de bedste fiskemuligheder i Kattegat, – og husk, du kan også medbringe din egen båd. Vi har massere af arrangementer og aktiviteter på campingpladsen, bl.a. minigolf, swimmingpool, legeplads og bål sted.

Her på siden kan du klikke dig igennem vores forskellige kategorier, og finde ud af hvad campingpladsen kan byde på. Klik dig fx ind på vores billeder af campingpladsen, og se hvad der bl.a. kan opleves.

I kan også se en pladsoversigt, og finde ud af hvor på campingpladsen i helst vil ligge, samt hvor de forskellige faciliteter er placeret.

Hvis i har nogle spørgsmål til noget omkring campingpladsen, så er i meget velkommen til at kontakt os også. Vores telefonnummer er: 86 38 62 33 eller kontakt os gennem vores kontaktformular her på siden, ved at klikke her.