Pladsoversigten på Albertinelund Camping ser du nedenfor. Her kan du se indretningen på campingpladsen, hvor der er mulighed for at opstille telte, campingvogne og autocampere. Derudover kan du se vores hytte placeringer.

Vi har et stort udvalg af moderne og vedligeholdte faciliteter som toiletter, købmand, opholdsrum, køkken og meget andet. Disse placeringer er også angivet på pladsoversigten.

Som det ses ligger Albertinelund camping helt ud til det dejlige Kattegat, og da det som oftest blæser fra en vestligretning, har vi et enestående strandområde at tilbyde vores gæster.

På pladsoversigten kan du se hvor de forskellige ting er placeret på campingpladsen. Nederst på billedet vises nummer og beskrivelse af hvad hvert nummer dækker over. Nummeret findes så på pladsoversigten. Derudover kan du også se numrene på de forskellige pladser på campingpladsen. Dette gør det nemmere for dig at finde den plads du er blevet tildelt.

Vi står selvfølgelig også til rådighed til at hjælpe jer med at tyde pladsoversigten, hvis det bliver for uoverskueligt. Henvend jer bare i infocenteret på pladsen, eller skriv til os ved at klikke her eller ring til os på +45 86 38 62 33.

Albertinelund-Oversigtskort-A4-ENGELSK