Djurs Sommerland med Camping

Djurs Sommerland

Kun 20 min. kørsel fra Albertinelund Camping

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så tag i Djurs Sommerland og oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – og prøv Tigeren, årets vildeste nyhed og Danmarks største Gyro Swing.

I Nordens største sommerland er der oplevelser til flere besøg – og husk der er fri adgang til alle forlystelser, når entreen er betalt.

Køb billetter med RABAT hos os

Når I booker ophold hos Albertinelund Camping, kan I købe både 1 dags-billetter og 2 dages-billetter med rabat hos os – og I kan gå direkte ind i parken.

Bemærk: Billetter med rabat kan ikke købes i Djurs Sommerland

Campingferie med adgang til Djurs Sommerland 1 dag

2 voksne, 2 børn, 5 overnatninger i egen vogn

Frit valg af uge & dato.

Inkl. strøm, pladsgebyr, pool og legeland

KUN kr. 3.040,-

Ved 2 voksne og 3 børn kun kr. 3.595

Djurs sommerland camping

Djurs Sommerland er et sted vi højt anbefaler at besøge. Der er forlystelser for hele familien lige meget om man kan lide fart i hurtige rutsjebaner eller en stille rolig safaritur. Albertinelund Camping er derfor, i samarbejde med Djurs Sommerland, i stand til at sælge billetter med rabat for at give dig og din familie en dejlig tur i forlystelsesparken.

Djurs Sommerland er ikke bare vilde forlystelser. Djurs sommerland har nemlig et stort vandland som er åben for alle gæster i parken. I dette vandland er der bølgebassin, legepladser, og rutsjebaner til enhver smag. Du kan på varme sommerdage derfor roligt tage en tur i vandland for at få kølet hele familien ned.

Albertinelund Djurssommerland rutjebane

Læs mere om Djurs Sommerland her: https://djurssommerland.dk/

BOOK