fbpx

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland med Camping

Djurs Sommerland

Kun 20 min. kørsel fra Albertinelund Camping

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så tag i Djurs Sommerland og oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Kom og oplev, hvorfor parken er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019”.

I Nordens største sommerland er der oplevelser til flere besøg – og husk der er fri adgang til alle forlystelser, når entreen er betalt.

Køb billetter med RABAT hos Albertinelund Camping

Når I booker ophold hos Albertinelund Camping, kan I købe både 1 dags-billetter og 2 dages-billetter med rabat  – og I kan gå direkte ind i parken.

Bemærk: Billetter med rabat kan ikke købes i Djurs Sommerland

Campingferie med adgang til Djurs Sommerland 1 dag

2 voksne, 2 børn, 5 overnatninger i egen vogn

Frit valg af uge & dato.

Inkl. strøm, pladsgebyr, pool og legeland

KUN kr. 3.196,-

Ved 2 voksne og 3 børn kun kr. 3.770

Djurs Sommerland er et sted vi højt anbefaler at besøge. Der er forlystelser for hele familien lige meget om man kan lide fart i hurtige rutsjebaner eller en stille rolig safaritur. Albertinelund Camping er derfor, i samarbejde med sommerlandet, i stand til at sælge billetter med rabat for at give dig og din familie en dejlig tur i forlystelsesparken.

Sommerlandet er ikke bare vilde forlystelser. De har nemlig et stort vandland som er åben for alle gæster i parken. I dette vandland er der bølgebassin, legepladser, og rutsjebaner til enhver smag. Du kan på varme sommerdage derfor roligt tage en tur i vandland for at få kølet hele familien ned.

Du er altid velkommen til at besøge os i informationen på campingpladsen for at snakke lidt om hvad man burde se og opleve i sommerlandet. Der er som sagt et utal af forlystelser og hvis man ikke har været der før, kan en kort vejledningen være en god idé.

Vi gælder os til at se dig og familien på Albertinelund Camping!

Hvis du gerne vil se og læse mere om Djurs Sommerland så kan du se mere her: https://djurssommerland.dk/

BOOK