Djurs Sommerland

Djurs Sommerland med Camping

Djurs Sommerland

Kun 20 min. kørsel fra Albertinelund Camping

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så tag i Djurs Sommerland og oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til ”Europas Bedste Familiepark 2019”.

I Nordens største sommerland er der oplevelser til flere besøg – og husk der er fri adgang til alle forlystelser, når entreen er betalt.

Køb billetter med RABAT hos Albertinelund Camping

Når I booker ophold hos Albertinelund Camping, kan I købe både 1 dags-billetter og 2 dages-billetter med rabat hos Albertinelund Camping – og I kan gå direkte ind i parken.

Bemærk: Billetter med rabat kan ikke købes i Djurs Sommerland

Campingferie med adgang til Djurs Sommerland 1 dag

2 voksne, 2 børn, 5 overnatninger i egen vogn

Frit valg af uge & dato.

Inkl. strøm, pladsgebyr, pool og legeland

KUN kr. 3.040,-

Ved 2 voksne og 3 børn kun kr. 3.595

Djurs Sommerland er et sted vi højt anbefaler at besøge. Der er forlystelser for hele familien lige meget om man kan lide fart i hurtige rutsjebaner eller en stille rolig safaritur. Albertinelund Camping er derfor, i samarbejde med Djurs Sommerland, i stand til at sælge billetter med rabat for at give dig og din familie en dejlig tur i forlystelsesparken.

Djurs Sommerland er ikke bare vilde forlystelser. Djurs sommerland har nemlig et stort vandland som er åben for alle gæster i parken. I dette vandland er der bølgebassin, legepladser, og rutsjebaner til enhver smag. Du kan på varme sommerdage derfor roligt tage en tur i vandland for at få kølet hele familien ned.

Læs mere om Djurs Sommerland her: https://djurssommerland.dk/

BOOK