Galleri

Albertinelund Camping’s Galleri

Her finder du billeder af Albertinelund Campingplads. Man siger et billede siger mere end 1000 ord. Derfor forsøger vi altid at holde vores galleri opdateret så du altid ser de nyeste billeder af pladsen. Vi opfordre derudover også gæster til at sende sjove og underholdende billeder så de kan komme her på siden.
I vores galleri kan du finde billeder af aktiviteter på pladsen samt stemnings billeder som er taget af gæster. Disse giver et gode billede af sammenholdet og det miljø vi værner om hos Albertinelund Camping.
Du kan også se diverse faciliteter som kan findes rundt på pladsen. Disse er for det meste til fri afbenyttelse og bliver jævnligt gennemgået for at sikre det hele virker som det kan.
Se også billederne af vores dejlige kiosk hvor du kan finde de fleste fornødenheder og legetøj og is til de mindste!

Du kan læse mere om vores faciliteter i menuen praktisk information. Og du kan se mere om vores aktiviteter under menuen Aktiviteter på pladsen.

Vi synes det er vigtigt at vores billeder skal afspejle campingpladsen. Vi vil derfor også gerne hører fra jer hvis i er i tvivl om noget med pladsen som kan løses med flere billeder på denne side.

BOOK