fbpx

Hytter

Hytter til 4-6 personer

Lej en hytte og hold hytteferie hos Albertinelund Camping i Østjylland. Du finder mange forskellige hytter og lejligheder hos os, så uanset om I er to eller en stor familie, har vi hytten der giver jer nogle hyggelige dage. Hytterne er fra 15 til 30 m2, alle hytterne er udstyret med køkken, men det er kun vores hytter på 25 og 30 m2, der er udstyret med bad og toilet. Når du lejer en hytte hos Albertinelund Camping, har du fri adgang til alle vores faciliteter, som toilet / bad bygning, køkken, pool mv. Vi vil naturligvis også glæde os til at se dig til en af vores mange arrangementer på campingpladsen.

Klik på hytte typerne nedenfor og se, hvilke muligheder du har for en hyggelig hytteferie på Albertinelund Camping.

Der kan også lejes en ferielejlighed, som kan huse op til 10 personer, og derudover to børn på under tre år. Lejligheden har en terrasse, hvor man kan grille og nyde udsigten ud over pladsen, nyde naturen og se havet.

Derudover kan vi også tilbyde, at du kan holde dit næste gruppearrangement hos os. Vi kan både tilbyde jer at holde et indendørs arrangement eller et udendørs. Kontakt os og vi finder ud af, hvordan vi bedst kan imødekomme jeres behov.

BOOK