fbpx

Praktisk information

Praktisk information

Her på siden finder du praktisk information om campering på Albertinelund camping. Informationen skulle gerne hjælpe dig med at blive klogere på hvad Albertinelund camping kan tilbyde dig, som campist på campingpladsen. Find bl.a. praktisk information om vores trådløse internet på campingpladsen, vores service faciliteter som køkken, toiletter og tv-stue. Du kan også finde information om vores hunde politik og om vores kiosk. I kiosken kan du finde de mest gængse dagligvarer samt lidt lækkert til hele familien.

Den praktiske information strækker sig også udover hvad vi kan tilbyde dig på campingpladsen, men hjælper dig også til at finde information om hvad der foregår i nærområdet. Djursland, hvor campingpladsen ligger, er et område med attraktioner, børnevenlige sandstrande, natur og hyggelige kystbyer. Find mere information om Djursland her også.

Vi har forsøgt at finde al den information, vi synes er relevant for vores campister. Hvis du skulle have nogle spørgsmål til noget du ikke kan finde her på siden, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, ved at klikke her.

Vi anbefaler klart at kigge disse sider igennem for at få et godt indblik i hvad der kan forventes af campingpladsen, med henblik på faciliteter.

Information omkring Albertinelund Camping

Her er de vigtigste informationer omkring Albertinelund Camping

BOOK