fbpx

Generel info

Generel info

Her får du lidt generel info om Albertinelund Camping.

Albertinelund campingplads ligger på Djurslands nordkyst, lige ned til meget børnevenlig sandstrand, i noget af Danmarks skønneste natur. Kun få kilometer fra Bønnerup Strands fiskeri/lystbådehavn.

Her er der mange muligheder for vandre/cykel ture i skov og ved strand. Der er også mange muligheder for udflugter til bl.a. Djurs Sommerland, KattegatCentret i Grenaa, Fregatten Jylland i Ebeltoft, Gammel Estrup Landbrugsmuseum og Slot, Randers Regnskov og mange andre steder.

Ring og hør nærmere eller send en mail for at få vore tilbud i for- og efter/vintersæson. Du kan kontakte os her!

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, det eneste du skal gøre er at udfylde formularen her på siden.

Albertinelund Camping er en campingplads for alle. Vi har masser af plads og gode rammer for hele familien som kan give nogle gode og sjove dage. Hvis familiens bedste ven (hunden) også skal med er den også meget velkommen. Læs mere om camping med hund her.

Her på siden kan du finde billeder og priser for både vores campingpladser og vores hytter. Du vil her kunne danne dig et overblik over hvad vi kan tilbyde i forhold til overnatningsmuligheder. For at give dig et bedre overblik over hele pladsen kan du også tage et kig på pladsoversigten. På pladsoversigten kan du se hvor alt er placeret så du vælger den helt rigtige hytte eller plads til din campingvogn. Når du har fundet pladsen eller hytten kan du bestille den i vores online booking system som kan findes med den blå fane i højre side af skærmen eller via dette link – Book.

Tilmelding af nyhedsmail

Facebook
Albertinelund-Camping - Generel info
BOOK