fbpx

Om Albertinelund Camping

Om Albertinelund Camping

Om Albertinelund Camping i Østjylland - kontakt os

Her kan du læse lidt mere om Albertinelund Camping.

Pladsen er beliggende på Djurslands nordkyst, lige ned til en meget børnevenlig sandstrand, i noget af Danmarks skønneste natur. Kun få kilometer fra Bønnerup Strands fiskeri/lystbådehavn. Hos Albertinelund Camping kan du altså opleve både strand og skøn natur.

Her er der mange muligheder for vandre/cykelture i skov og ved strand. Der er også mange muligheder for udflugter til bl.a. Djurs Sommerland, Kattegat Centret i Grenaa, Fregatten Jylland i Ebeltoft, Gammel Estrup Landbrugsmuseum og Slot, Randers Regnskov og mange andre steder. Ring og hør nærmere eller fax for vore tilbud i for- og efter/vintersæson.

Her på hjemmesiden kan du også finde en masse information, som kunne være brugbart for dig. Du kan fx finde en pladsoversigt, så du kan finde rundt på campingpladsen. Du kan også få en masse idéer til hvor du skal spise, eller hvad du skal besøge imens du er på besøg på vores campingplads.

Du kan også finde ud af hvordan du kommer i kontakt med os, ved at klikke her. Eller endda booke din ferie, hvis du klikker her. Priserne kan også findes her på siden, så du kan finde ud af hvad prisen bliver for dit ophold. Vi har også en kalender, hvor du kan finde ud af hvilke arrangementer, eller begivenheder vi har på campingpladsen, og se hvornår du derfor mest har lyst til at komme forbi.

Lige meget hvad du leder efter information omkring i forhold til Albertinelund Camping, er der god mulighed for, at du kan finde det på hjemmesiden.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående.

BOOK