fbpx

Puslerum

Puslerum

Hos Albertinelund Camping forsøger vi at gøre alt for, at der er plads til hele familien. Og faciliteter til hele familien. Derfor har vi selvfølgelig også et puslerum.

Vores puslerum er stort, og udstyret med to puslepuder samt badekar til de mindste. Der er også et toilet samt badekar til de lidt større børn.

Det vil altså sige at du i puslerummet kan koncentrere dig om de mindste, imens at de lidt større børn kan tage et bad. Du vil derfor ikke behøves hjælpe til, men stadigvæk kan holde øje med dem.

I puslerummet er der plads til, at 2 børn kan skiftes på samme tid. Der er derfor ikke er så meget ventetid, som der ellers ville kunne opstå. Det betyder også, at du ikke skal stå og stresse imens du skifter dit barn, men kan tage dig tid til at få det hele ordnet.

Ligesom vores toiletter rengøres puslerummet hver morgen, så i skal altså ikke være bekymret for at hygiejnen ikke er i top.

Det er vigtigt for os at vores faciliteter lever op til jeres forventninger. Vi vil derfor, selvfølgelig, opfordre til feedback hvis der skulle opstå problemer. Vi kan således imødekomme eventuelle ønsker angående pladsens pluslerum.

Albertinelund Camping Puslerum
hjemmeside-billeder-2015-141
BOOK