fbpx

Toilet faciliteter

Toilet faciliteter

Vi har masser af toilet faciliteter til de toilettrængende og et børnetoilet til de små i puslerummet. Vi har gode badefaciliteter, og alt bliver gjort rent hver morgen. Du kan derfor roligt stole på at hygiejnen er i top. Prisen for at gå i bad er 2 kr. for 2 minutter.

Alt inventar bliver løbende opdateret når det er nødvendigt. Du vil derfor altid finde vores faciliteter up-to-date og i god stand.

Nogle af rummene er kombineret med både bad og toilet. Her er der altså ro til at få ordnet hele morgenrutinen uden at blive forstyrret, eller at skulle til at skifte rum.

Du kan læse mere om vores puslerum her. Hvis I er en familie med små børn, så er puslerummet helt oplagt til jer, så kig gerne ind på undersiden for puslerummet, for at læse om disse faciliteter.

Hvis du/I har feedback omkring faciliteterne er du/I mere end velkommen til at møde op i informationen eller sende en besked via vores kontakt os side her. Vi ønsker altid den bedste oplevelse for alle vores gæster og vi håber I vil støtte op om dette og hjælpe os med at opretholde det.

På billederne nedenfor kan du se de forskellige toiletter.

Vi glæder os til at se jer på camping pladsen!

Albertinelund Toilet Faciliteter

Billeder af toiletter

BOOK