fbpx

TV stue

TV stue

I Albertinelund Campings TV stue er der mulighed for at se diverse forskellige tv-kanaler. Her kan du både se fodbold, Tour de France og mange andre programmer som bliver sendt på det kendte kanaler.

Herudover er der også rig mulighed, for at spille brætspil på de mange borde som kan findes i lokalet. Hvis man mere til at sidde stille og rolig med en god bog kan man også dette i TV stuen. Hvis du ikke selv har en bog med har vi også en reol fyldt med bøger som er frit tilgængelige for beboere.

Du kan også bruge vores TV stue hvis du skal bruge et sted at sidde med din bærbare computer. Vi har både WiFi og strøm, så du kan få lavet hvad du skal. Du kan læse mere om vores wifi her.

TV-stuen kan altså bruges til en lang række forskellige aktiviteter, og behøves ikke nødvendigvis indebære fjernsynet. Så kom gerne derover, hvis i mangler et sted at spille et brætspil, se fjernsyn, eller bare et sted at sidde og snakke, samt hygge.

I højsæsonen kommer der ofte besøgende ind i TV stuen for af slappe af og spille nogle spil. Der er derfor også rig mulighed for at møde kendte samt nye ansigter hvis du tager et kig derind.

Vi glæder os til at se dig på pladsen!

tv stue bogreol
Tv stue borde og stole
BOOK