fbpx

Ree Park

Ree Park

Kun ca. 30 km fra Albertinelund Camping!

Ree Park er en 125 hektar stor park fyldt med spændende dyr og flotte omgivelser her inkl. skov og søer. Parken ligger ca 10 kilometer fra Ebeltoft.

Ree Park har fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd, og du kan derfor være sikker på at du får set nogle spændende og unikke dyr som mange andre parker ikke har!

Parken har noget for både store, små, unge som ældre og er derfor en sikker vinder når familien skal på tur.

Du kan opleve Ree Park fra en rigtig safaribil for at komme rigtigt i safari stemningen. I parken kan I prøve en Land Rover Safari med guide der fortæller om de forskellige dyr. Land Roveren vil kører dig og din familie rundt på den store Afrikanske savanne hvor du kommer helt tæt på de afrikanske dyr.

Selve safarituren tager ca 1/2 time. Børn under 3 år er gratis.

Safari for hele familien!

Hvis du vil hører mere om hvad I kan forvente af parken er I altid velkommen til at komme til informationen på campingpladsen. Vi er altid klar på at tage en snak om hvad der er og se omkring pladsen og hvad der kan forventes af de forskellige ting.

Som tidligere nævnt er der kun ca. 30 km the parken. Det er derfor en oplagt mulighed for at vise familien de spændende dyr og komme ud for at få en is.

Du kan læse mere om Ree Park lige her på deres hjemmeside: https://reepark.dk/

ree park 2019 jeep safari er ved at begynde

Se vores aktiviteter for højsæsonnen lige her!

BOOK