fbpx

Flere oplevelser på Djursland

Flere oplevelser på Djursland

Få masser af oplevelser på Djursland med disse flotte og spændende attraktioner. På Djursland er der masser af oplevelser i naturen. Naturen er et af Djurslands kendetegn, så der er rig mulighed, for at komme ud at opleve en masse flot natur i omegnen af Albertinelund Camping.

Derudover kan Djursland også tilbyde strandområder, hvor der også kan komme en masse gode oplevelser. Tag familien med på stranden, og få badet i det dejlige vand, eller gå en aftentur langs stranden. Hvad end du er til er Djursland strande en oplevelse værd.

Området råder også over en masse slotte og herregårde, som gennem tiden har været beboet af både kongelige og adelige. Tag ud og oplev noget dansk historie, og se de flotte slotte og herregårde. Få en oplevelse ud over det sædvanlige, her på Djursland.

Du kan herunder se de attraktioner vi hos Albertinelund anbefaler alle vores gæster da det er ikoner for Djursland og den østjyske historie. Hvis du klikker på billederne herunder kommer du inder på siderne om det specifikke sted, og du kan derinde læse mere om hvad det er og hvor du kan finde attraktionen.

Vi håber du finder noget der kan interessere dig og familien. Hvis du har spørgsmål eller mangler en henvisning så er du altid velkommen til at komme ned til os i informationen eller skrive til og via kontakt formularen her på siden.

God ferie!

BOOK