fbpx

Sostrup slot

Sostrup slot ligger kun 9km fra Albertinelund camping

Om Sostrup slot

Rigtig mange mennesker lever i en virkelighed, hvor de sjældent stopper op for at mærke livet, men halser af sted for at nå det hele. Alt for sjældent giver vi os selv en pause til refleksion og fordybelse. Det gør så vi kan komme derind, hvor vi kan mærke, at vi lever, og ikke bare overlever livet.

På Sostrup kan vi trække os lidt tilbage, tage en pause, unde os selv at reflektere over vores liv og dets mønstre.

Da de katolske nonner forlod Sostrup slot og kloster, og da det 1. juni 2014 havnede i hænderne på Kirsten Bundgaard Swift og Anders Bundgaard, åbnede der sig unikke og åbne muligheder.

Sostrup Denmark er under udvikling til at blive et både internationalt, nationalt og lokalt forankret mødested. Det opmuntrer til refleksion gennem unikke, mærkbart berigende oplevelser året rundt.
En ny vision og alternativt koncept har set dagens lys. Sostrup udvikler sig i takt med tiden.

Vision

Vores mål er at sætte Sostrup på landkortet som et holistisk center for kultur. Og et sted for refleksion og fordybelse i sanserne. Gennem mærkbart berigende oplevelser året rundt (retræter, udstillinger, dans, musik, teater, foredrag, workshops og livets fester) ønsker vi at røre det enkelte menneskes sjæl. Vi ønsker at skabe et miljø, hvor alle har tid, plads og ro til at realisere eget potentiale.

Sostrup byder alle religioner og filosofier velkommen. Der sker altid noget nyt, overraskende og berigende på Sostrup.

BOOK