fbpx

Forlystelsesparker

Forlystelsesparker

Her finder du en liste over forlystelsesparker på Djursland. Listen er ikke komplet, men inderholder de vigtigste parker som kan give sjov og glade dage for hele familien. Parkerne ligger tæt på Albertinelund Camping, så det burde ikke være noget problem at tage en kort kører tur derhen.

Hvis du ønsker at læse mere om de listede parker har de et tilhørende link til en side med mere information. Hvis dette ikke er nok henviser vi til parkernes egne hjemmesider eller til informationen på campingpladsen.

Vi glæder os til at se jer!

Djurs Sommerland

På Djursland finder I Nordens største sommerland, Djurs Sommerland. I Djurs Sommerland kan I gå på opdagelse i parkens 9 fantasifulde temalande. Her kan i suse af sted i de over 60 sjove forlystelser, heriblandt Danmarks største rutschebane.

Hvis du vil læse mere om Nordens største sommerland kan du blot klikke på knappen herunder.

Den Vilde Hønsejagt i Bondegårdsland - Djurs Sommerland - Forlystelsesparker

Ree Park

Udover Djurs Sommerland kan Djursland også byde på en af Danmarks vildeste dyreparker. Her kan hele familien blive klogere på dyrenes verden. Eller bare nyde en dag sammen, hvor der er tid til familiehygge.

Der er altså rig mulighed for at finde på ting at lave, og få en god udflugt til en af de mange attraktioner

Djursland kan også byde på en masse andre oplevelser, klik dig rundt på vores hjemmeside for at se hvilke, eller klik her.

Hvis du vil læse mere og Ree Park kan du klikke på knappen herunder.

ree park 2019 løve mor - forlystelsesparker
BOOK