fbpx

Museer

Djursland har en masse museer for både store og små, hvor der både kan læres nye ting og have det sjovt samtidig.

Der er forskellige typer af museer, og der er derfor rig mulighed for at finde et museum der passer til lige præcis jeres interesser. Eller måske kan I besøge et museum, hvor I kan få en ny interesse? Djursland har i hvert fald et bredt udvalg.

Et museum er en fantastisk mulighed for at blive klogere på et specifikt emne. Medarbejderne på museerne kan ofte fortælle spændende og lærerige historier om det deres museum har specialiseret sig i. Det derfor altid en god idé at spørge lidt ind til inventaret hvis der er mulighed for det. Dette kan også være en mulighed for lære de lidt yngre om noget Danmarks historie.

Tag et kig rundt på de museer vi har linket til her på siden, og se et udpluk af nogle af de spændende valgmuligheder. På Djursland finder du museer til både dags udflugter og kortere besøg, alt efter hvor lang tid I er villige til at bruge.

Vi anbefaler at du oplever mindst et af de foreslåede musser. Dette er for at lære lidt om både Danmarks, men også Djurslands historie.

Hvem elsker ikke flot keramik eller glaskunst? Eller måske en stor samling af motorer? Der kan helst sikkert findes noget som kan underholde hele familien!

Herunder finder du en lise over de museer som ligger tæt på Albertinelund Camping.

DSC03984
Djursland Jernbane museum
logo-2
Glashuset i Bønnerup
GLASMUSEET EBELTOFT
Eva Thomsen - Keramiker
MEMORY LANE ROCKMUSEUM
Dansk Motorsamling - Museum
BOOK