fbpx

Restauranter & caféer

Restauranter & caféer

Her på Djursland er der masser af gode restauranter og spisesteder. Vores geografiske placering, helt ud til havet og naturen på Djursland, afspejles ofte på vores mange gode restauranter. Du vil derfor altid have en stemning af ferie, lige meget hvor du tager en.

Menuerne på restauranterne skifter ofte efter årstiden, for eksempel vil det være forskelligt hvilken fisk der serveres, alt efter hvilken sæson det er.

Nær-området kan tilbyde alt fra pizza til fisk, så i kan højst sandsynligt finde en restaurant der passer til jeres humør.  Der tilbydes også flere forskellige retter, så i kun behøves at besøge én restaurant, og hele familien stadig kan få det de har lyst til.

Mange af restauranterne kan nås på gåben eller på cykel. Der kan derfor laves en familie gå tur ud af det, hvis man ikke har lyst til at køre. Nogle af restauranterne kan endda nås på gåben langs kysten, som giver en ekstra flot tur.

Hvis du har forslag til gode og spændende restauranter er du mere end velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at komme ind til Informationen på pladsen så vi kan notere det.

Vi ser frem til at hører jeres oplevelser på Djurslands restauranter. Jeres oplevelser betyder meget for os og det er derfor vigtigt I har haft gode oplevelser med restauranterne og caféerne i området.

Vi glæder os til at se jer på camping pladsen!

Se nogle af Djurslands gode restauranter nedenfor. Klik på billederne for at læse mere.

Albertine Lund Water Park Parking - Restaurant Djursland
BOOK