Skoven omkring os

Skoven omkring os

Djursland er kendt for sin rigtigt flotte natur.

På Djursland finder du nogle af de smukkeste og ældste skove vi har i Danmark, som byder på et rigt dyreliv og frodige buskadser.
Efter at krondyrene ikke længere kun hørte til adelens jorde, og de vildt hegn der holdt dem inde, blev brudt ned, går de nu frit rundt i de danske skove.
I skovene på Djursland har du gode muligheder for at se krondyr, fordi der ligger / har lagt mange af adelens slotte og herregårde.

Skovene kan selvfølgelig også bruges til en rask gåtur med familien hvor man virkelig kan nyde den skønne natur, som Djursland er kendt for. Cykelture i skovene er også en god mulighed for at familien kan få lidt motion og vind i håret.

Mange af skovene har også søer, der gør gåturene endnu pænere. Når lyset falder helt rigtigt, er der rigtigt pænt og du skal derfor huske kameraet så minderne kan blive foreviget.
Du kan her på siden se nogle billeder af hvor flot skovene er, og bliv inspireret til selv at komme ud i det grønne.

Hos Albertinelund Camping opfordrer vi altid vores besøgende til at tage en tur i skoven for at opleve den flotte natur. Vi udlejer blandt andet cykler så hele familien kan få lidt motion og der er, til både cyklister og gående, specifikke ruter som vi kan fortælle dig lidt mere om når du besøger os.

Hvis du har spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte os her.

Albertinelund Camping natur sommerfugle 3

Billeder af skoven

BOOK