fbpx

Skoven omkring os

Skoven omkring os

Djursland er kendt for sin rigtigt flotte natur og sine skove.

På Djursland finder du nogle af de smukkeste og ældste skove vi har i Danmark. Disse byder både på et rigt dyreliv og frodige buskadser.
Efter at krondyrene ikke længere kun hørte til adelens jorde, og de vildt hegn der holdt dem inde, blev brudt ned, går de nu frit rundt i de danske skove.
I skovene på Djursland har du gode muligheder for at se krondyr. Dette er fordi der ligger / har lagt mange af adelens slotte og herregårde.

Skovene kan selvfølgelig også bruges til en rask gåtur med familien. Her kan man virkelig nyde den skønne natur, som Djursland er kendt for. Cykelture i skovene er også en god mulighed for at familien kan få lidt motion og vind i håret.

Mange af skovene har også søer, der gør gåturene endnu pænere. Når lyset falder helt rigtigt, er der rigtigt pænt og du skal derfor huske kameraet. Så kan minderne nemlig blive foreviget.
Du kan her på siden se nogle billeder af hvor flot skovene er. Du kan så blive lidt inspireret til selv at komme ud i det grønne omkring pladsen.

Hos Albertinelund Camping opfordrer vi altid vores besøgende til at tage en tur i skoven for at opleve naturen. Vi udlejer blandt andet cykler så hele familien kan få lidt motion. Der er ruter til både cyklister og gående, som vi kan fortælle dig lidt mere om når du besøger os.

Vi arbejder altid på at gøre oplevelsen bedre for vores gæster og vi glæder os til at møde jer!

Hvis du har spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte os her. Vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Husk vi også har en del arrangementer på pladsen over sommeren!

Albertinelund Camping natur sommerfugle i skove

Billeder af skoven

BOOK