fbpx

Vi anbefaler

Bønnerup

Vi anbefaler, at du tager en tur til Bønnerup (Besøg eventuelt Bønnerups hjemmeside her.), der lige ca. 2,5 km væk hvis du følger stranden, og ca. 5 km hvis man tager landevejen. Her burde man tage ud og opleve havnemiljøet, samt tage et smut forbi Møllefisk, der er havnens røgeri.

Sostrup slot

Derudover er der også mulig for, at tage til Sostrup slot, der er et tidligere nonnekloster. En gåtur i slots haven og rundt om det nye kloster er et besøg værd. Besøg eventuelt deres hjemmeside her.

Sostrup_Slot1

Emmedsbo

Emmedsbo skov er også et besøg værd, hvor man kan gå en tur i indhejningen, og møde dyrene helt tæt på.

Djurs Sommerland

Campingpladsen ligger tæt på Djurs Sommerland, der med et årligt besøgstal på over 800.000 gæster er det mest besøgte sommerland i Norden og den fjerdestørste forlystelsespark i Danmark. Besøg eventuelt deres hjemmeside her.

Piraten,_Djurs_Sommerland

Ree Park

Ree Park ligger også tæt på. Ree park er safaripark, og har ca. 80 forskellige dyrearter. Der er altså rig mulighed for, at komme ud og se en masse dyreliv her. Besøg eventuelt deres hjemmeside her.

Giraf_Ree_Park

Skandinavisk Dyrepark

En anden dyrepark, der ligger tæt på er Skandinavisk Dyrepark. Parken har, som navnet antyder, specialiseret sig i skandinaviske dyr. Besøg eventuelt deres hjemmeside her.

Skandinavisk_dyrepark

Kattegatcentret

Kattegatcentret er også et besøg værd. Kattegatcentret er et stort, dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske arter af fisk og hajer. Besøg eventuelt deres hjemmeside her.

Munkholm Zoo

Munkholm Zoo er der også mulighed for at besøge, hvor børnene kan komme helt tæt på dyrene. Den zoologiske have har mere end 400 dyr fordelt på 90 forskellige arter. Besøg eventuelt deres hjemmeside her.

BOOK